21 st Century Educational Technology and Learning

d_pblWelcome to the fourth post in a series that promotes PBL and 21st Century Learning through the examination of Seven Building Blocks. In this fourth post, I would like to examine how education must be both developmentally appropriate fir students while providing formative learning experiences and assessments. These two concepts allow the education experience to proceed in a powerful and natual progression that is neccessary if true learning  is to take place.  Before reading, please take a moment to subscribe by email or RSS, and also give me a follow… on Twitter at mjgormans. I promise you will find some wonderful information coming your way in the posts that follow…So sign up now and please pass this on with a retweet. Also, remember you can book me for a conference or your school district with workshops that are informative, engaging, and practical. Check out my Booking Page and as…

View original post 1.334 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

About Dick van der Wateren

Sinds voorjaar 2017 heb ik een filosofische praktijk, De Verwondering, in Amsterdam. Daar heb ik gesprekken met volwassenen zowel als jongeren. Ik sta voor de klas op het Eerste Christelijk Lyceum in Haarlem en begeleid dagelijks talentvolle en begaafde leerlingen die meer uitdaging nodig hebben, of coach leerlingen die een probleem hebben waar we samen een oplossing voor vinden. Ik heb een jarenlange ervaring als aardwetenschapper (o.a. in Antarctica en Afrika) en wetenschapsvoorlichter. Werken met jongeren is mijn passie. Voor mij zijn tieners zo'n beetje de leukste mensen. Ze hebben een enorme levenslust, zijn creatief, hebben originele ideeën - soms op het bizarre af - en kunnen zich nog alle kanten op ontwikkelen. Ik beschouw het als een voorrecht aan die ontwikkeling te kunnen bijdragen.

Categorie

Uncategorized