21 st Century Educational Technology and Learning

d_pblWelcome to the fourth post in a series that promotes PBL and 21st Century Learning through the examination of Seven Building Blocks. In this fourth post, I would like to examine how education must be both developmentally appropriate fir students while providing formative learning experiences and assessments. These two concepts allow the education experience to proceed in a powerful and natual progression that is neccessary if true learning  is to take place.  Before reading, please take a moment to subscribe by email or RSS, and also give me a follow… on Twitter at mjgormans. I promise you will find some wonderful information coming your way in the posts that follow…So sign up now and please pass this on with a retweet. Also, remember you can book me for a conference or your school district with workshops that are informative, engaging, and practical. Check out my Booking Page and as…

View original post 1.334 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

About Dick van der Wateren

Als blogger en onderwijsauteur denk ik na over onderwijs en pedagogiek. In 2016 verscheen bij Uitgeverij Ten Brink mijn boek 'Verwondering' waarin ik een lans breek voor onderwijs op basis van vragen die leerlingen zelf bedenken. In 2020 verscheen mijn boek De Denkende Klas bij LannooCampus. Als vo-docent heb ik talentvolle en begaafde leerlingen begeleid die meer uitdaging nodig hebben, en leerlingen gecoacht met diverse problemen - onderpresteren, perfectionisme, levensvragen. Na een lang leven in het onderwijs en de wetenschap ben ik in 2017 een filosofische praktijk beginnen, De Verwondering, in Amsterdam. Daar heb ik gesprekken met volwassenen zowel als jongeren over levensvragen, zingeving, werk, studie, relaties.

Categorie

Uncategorized